Η ιδέα για την σελίδα prosfores-fylladia.gr ξεκίνησε μέσα από την δική μας ανάγκη της αναζήτησης προϊόντων στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Ως παιδιά της γενιάς των 700 ευρώ και εμείς ξεφυλλίζαμε τα διάφορα φυλλάδια προσφορών για να βρούμε το προϊόν που ψάχναμε στην καλύτερη τιμή. Διαπιστώσαμε λοιπόν πως δεν υπάρχει μια σελίδα που να έχει όλα τα φυλλάδια συγκεντρωμένα και να μας διευκολύνει στην αναζήτηση μας. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε εμείς έναν ιστότοπο που να έχει όλα τα στοιχεία που θα περιμέναμε από μια τέτοια σελίδα. Μιας και χρήματα δεν υπήρχαν για να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία web developer έπρεπε να κατασκευάσουμε την σελίδα εξολοκλήρου μόνοι μας. Γρήγορα καταλάβαμε πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο και γι΄αυτό στρωθήκαμε στο διάβασμα. Έπειτα από αρκετό καιρό νάμαστε λοιπόν.

Σκοπός της σελίδας αυτής είναι να διευκολύνει όλους εσάς στην αναζήτηση της κατάλληλης προσφοράς εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και τέλος μέσω της ενημέρωσης από ηλεκτρονικά φυλλάδια να συμβάλουμε και εμείς έστω και απειροελάχιστα στην προστασία του περιβάλλοντος διότι για τα φυλλάδια αυτά ούτε χαρτί χρησιμοποιείται , ούτε καύσιμα μεταφοράς αυτών.

Με εκτίμηση Κώστας